10 februari 2014

Sportlov

Måndag och första dagen på barnens sportlov. Idag var H på synundersökning för att se om han kan skaffa linser. Han kan inte ha glasögon på sig när han tränar kickboxning så på onsdag ska vi tillbaka till optikern för att träna lins isättning. Nya glasögon blir det oxå då synen försämrats. K fick äntligen rida ett träningspass med Bailey för bästa tränaren Therese . Bailey tyckte det var super skoj och tyckte att han kunde springa lite som han tycker, fort å ingen kontroll..hihi så fel han hade både K och Therese har lärt sig hans små egenheter.
N och jag har bestämt oss för att ha en socker fri månad med start imorgon. Fast N tyckte att det skulle vara ok att dricka Cola till helgen men Nix det tyckte inte jag så vi får se hur det går för N. Så imorgon går startskottet på jakten av dom sista 10 kg innan midsommar..dax att damma av träningskläderna,snöra på sig skorna och ge sig ut i tränings spåret!!!
Idag har även H's nya medicin kommit (licens) hoppas den fungerar bättre än den förra. Han tar melatonin för att lättare kunna slappna av och slippa ligga vaken flera timmar innan han somnar, enkelt förklarat. Håller tummarna att den hjälper ännu bättre än den förra då han somnar fortare men sover fortfarande väldigt oroligt. 
Kramiz Karin 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar